Har du erfaring med sagsbehandling, administrative opgaver og sekretærarbejde, er det måske dig, vi søger.

Nuna Advokater er Grønlands førende og største advokatkontor. Vi søger en udadvendt profil der ikke er bange for at tage fat og løse opgaver, samtidig med at der skal holdes mange bolde i luften. Har du overblik, flair for tal, IT-systemer og er dygtig til Word og Excel er det et plus. Opgaverne spænder sig fra alt indenfor sagsbehandling i forskellige juridiske sagsområder, administrativt arbejde, sekretærarbejde og udviklingsopgaver. Din hovedopgave bliver at aflaste husets advokater i al slags forefaldende arbejde, imens du drifter dine egne sagsopgaver. Sideløbende vil der være en række udviklingsopgaver som du selv har mulighed for at sætte dit præg på. Du behersker dansk, gerne grønlandsk og engelsk i skrift og tale.

Vi sætter stor pris på engagement og initiativ. Vi har travlt, men har fokus på et godt arbejdsmiljø hvor der er højt til loftet.

For nærmere oplysninger kan henvendelse ske til Stine Skifte Pedersen på tlf. 32 1370 eller mail på ss@nuna-law.gl

Ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse samt evt. udtalelser bedes fremsendt med ansøgningen på ss@nuna-law.gl senest den 21. januar 2020.

Samtaler afholdes i uge 4.