Internationale retsforhold og kontrakter

Det stabile og erhvervsvenlige politiske klima i Grønland – kombineret med det store potentiale i den grønlandske undergrund – har for alvor sat Grønland på verdenskortet og gjort det attraktivt for internationale virksomheder at investere i Grønland. Og en fortsat udvikling af turismen,  som der også politisk er stor fokus på , vil ligeledes tiltrække en række udenlandske virksomheder.

Samtidig er grønlandske virksomheder også i stigende grad begyndt at se ud over landets grænser.

Rådgivning af udenlandske virksomheder eller konsortier, som vil etablere sig og drive virksomhed i Grønland er et område, hvor vi hos Nuna Advokater har mange års erfaring. Vi har bl.a. bistået en lang række af de allerstørste selskaber, som opererer inden for råstofsektoren. Og vi kender de særlige regler, der i nogen tilfælde gælder for udenlandske virksomheder.

Derudover har vi også en omfattende erfaring med at bistå grønlandske virksomheder, som opererer uden for vores smukke lands grænser.

Uanset om det gælder den ene eller den anden vej, kræver det specialviden og særlige kompetencer – udover det sproglige.

Her kommer vores tætte samarbejde med advokatfirmaet Horten i Danmark ofte i spil. Horten er et af de mest internationalt orienterede advokatselskaber i Danmark, og sammen med dem er vores netværk lige så enestående, som kvaliteten af den rådgivning vi yder.

Kontakt advokat Peter Schriver for yderligere oplysninger.