Karriere

Hos Nuna Advokater går vi meget op i, at udvikle såvel forretningen som den enkelte medarbejder. Det er en del af vores måde at arbejde på, at alle medarbejdere skal have mulighed for at forløse deres fulde potentiale.

Det betyder, bl.a., at du som yngre jurist hos os vil få mulighed for at arbejde med sager af en kaliber, du slet ikke ville komme i nærheden af på et større dansk advokatkontor –naturligvis med den fornødne backup og coaching.

I det daglige har vi et godt og afslappet samarbejde med en god stemning på kontoret. Vi har fokus på at få løst opgaverne og støtter og hjælper gerne hinanden.

I øjeblikket har vi ikke nogen ledige stillinger, men vi vil gerne opfordre dig til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du mener, at Nuna Advokater er noget for dig – og at du er noget for os. Og det gælder uanset, om du er sekretær, jurist, fuldmægtig, yngre eller erfaren advokat.

Skriv nogen linier til os, og fortæl hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Vedlæg dit CV og evt. anbefalinger. Så husker vi dig næste gang, vi står med en ledig stilling.