Det er med stor glæde, at vi hermed kan meddele, at Helen Kibsgaard pr. 1. juni 2019 tiltræder som partner i Nuna Advokater, Nuuk.

Helen har som advokat gennem mange år beskæftiget sig med grønlandske erhvervsretlige forhold i samarbejde med Nuna Advokater og er en kapacitet inden for særligt råstofområdet, udarbejdelse og forhandling af kontrakter, samt konkurrenceretlige forhold i Grønland. Hun har derfor allerede et indgående kendskab til grønlandske forhold og vil være et velkendt ansigt hos flere af vores klienter.

Helen har også en solid og meget bred erfaring med rådgivning i relation til generelle erhvervsretlige og selskabsretlige forhold, internationale kontrakter, distributionsforhold, CSR, køb og salg af virksomheder, due diligence processer samt rekonstruktioner.

Vi ser frem til, at såvel vi som vores klienter kan nyde godt af Helens omfattende viden og erfaring.