Amaroq Minerals Ltd., som er ejer af Nalunaq A/S med guldprojektet i Sydgrønland, har netop indgået en række aftaler om en lånefinansiering på samlet USD 50,9 mio., der kommer fra islandske banker, henholdsvis en række investorer. Dette er en milepæl med henblik på udviklingen af en fuld skala produktion af guldminen, herunder igangsætte prøve produktion. Se også pressemeddelelse her: https://polaris.brighterir.com/public/aex_gold/news/rns/story/wkjn9yr.

Finansieringspakken indeholder både konvertible lån i forhold til Amaroq Minerals Ltd. og kreditfaciliteter til Nalunaq A/S. Nuna Advokater har bistået Amaroq Minerals Ltd. og Nalunaq A/S som lokal juridisk rådgiver. Vi glæder meget til at følge den videre udvikling af guldminen.

Nalunaq licensporteføljen omfatter udover udnyttelse og efterforskning af de to kendte guldbælter i Sydgrønland også en række efterforskningslicenser for strategiske mineraler. Selskabet er børsnoteret på AIM (London), TSX Venture Exchange (Toronto) og Nasdaqs First North Growth Market Iceland.